0
Posted 15 desembre 2016 by Gremi in General
 
 

CONVENI ENTRE LA ONCE I EL GREMI D’HOSTALERIA DE SITGES

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

once

Dimarts 13 de desembre a l’Edifici ONCE Catalunya   ha tingut  lloc la signatura del conveni de col·laboració entre el Gremi d´Hostaleria de Sitges i l’ONCE Catalunya, per tal de millorar l’atenció i  l’accessibilitat de les persones amb discapacitat als establiments adherits al Gremi, així com la cooperació transversal en altres qüestions que ambdues parts consideren d’interès. El conveni, prorrogable any a any, l’han signat el president del Gremi d´Hostaleria de Sitges Joan Antón Matas,  i  el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau.
Els establiments associats al Gremi, que així ho considerin oportú, podran disposar de cartes dels serveis que ofereixen transcrits al Braille.
El Gremi d´Hostaleria de Sitges es compromet a difondre pels seus canals d’informació, entre els seus associats els drets que tenen reconeguts els usuaris de gossos pigall per accedir i estar als comerços, bars, restaurants i altres establiments oberts al públic. Tanmateix posarà en coneixement dels seus associats la possibilitat de realitzar projectes per a millorar l’accessibilitat, per a persones amb discapacitat visual, tant de l’establiment, com la seva web o APP.
L’ONCE, d’acord amb el Gremi, oferirà, mitjançant el seu personal especialitzat, una xerrada informativa sobre l’accessibilitat de persones cegues i amb discapacitat visual. I preveu dur a terme una formació dirigida a l’atenció de les persones cegues o amb discapacitat visual, destinada a les persones responsables de sala.
El Gremi d´Hostaleria de Sitges, dins les seves possibilitats, estudiarà i realitzarà iniciatives i accions dirigides a la promoció de la integració laboral de persones amb discapacitat.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????Share This Post