La Llotja · 5a edició

La Llotja · 5a edició

La cinquena edició de La Llotja programarà accions a partir de novembre de 2022.

Amb el bagatge de les quatre edicions precedents, La Llotja 2022 consolidarà els passos fets i posarà majors esmerços en la promoció de tot un districte enogastronòmic que, des d’ara, ja es presenta amb l’etiqueta de destinació de turisme gurmet.

Tot just enguany La Llotja ha passat a formar part de l’estratègia de turisme gurmet, que també promou l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf. Es proposen accions orquestrades en una mateixa partitura: Garraf Gastronòmic, Vins del Garraf, Xefs del Garraf, Corpus Culinari del Garraf, i, com a inspiradora, La Llotja.

 

En aquesta edició La Llotja com a novetat ofereix una mostra de Vins del Massís del Garraf, que es farà al Palau Robert a Barcelona; el cicle La Llotja dels Maridatges i s’estrenarà un acte de benvinguda a la temporada de l’espigall, que es farà a Canyelles de la mà de la reconeguda cuinera, Carme Ruscalleda.

Per a més informació cliqueu al Link de la Llotja: https://lallotja.info/

 

L’acte de presentació de La Llotja s’ha celebrat en La Piotxa (Finca Mas Baró) a Cubelles; el director de La Piotxa, Luca Lavelli, ha compartit que “es dediquen a produir aliments respectant el medi ambient, conreem verdures i fruita i produïm oli. Tenim productes autòctons com són els espigalls i tot de temporada. Ens basem en l’economia circular”. Lavelli ha assegurat que els programes de La Llotja “són molt importants per promocionar el producte del nostre territori”.

Font Eix Diari

Proper esdeveniment: Capvespre del Peix Senzill

Adquirir tiquet per avançat · Places limitades. Preu: 38€ Inscripció aquí

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password