Sortejos per al Debat del proper 16 de Maig

Sortejos per al Debat del proper 16 de Maig

Avui 10 de maig a Sitges s’ha realitzat el  sorteig per al debat polític que tindrà lloc el proper 16 de maig a l’Hotel Meliá Sitges, amb accés lliure, promogut i convocat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges.

El sorteig que ha tingut lloc amb gran expectació pels assistentes  i representants dels candidats, ha determinat l’ordre en què els diferents alcaldables tindran l’oportunitat de prendre la paraula durant el debat i la ubicació a l’escenari del Meliá.

Els representats i/o alcaldables presents en aquest sorteig, que tots havien estat convocats amb anterioritat, han estat (per ordre de llista) els següents:

  • Presents als sorteigs han estat: Ciutadans; Convergents; Junts per Sitges; PSC / Margalló; SGI; Solucions; Valents; Verds En Comú Podem; Vox

  • NO presents als sorteigs han estat: ERC; Fets per Sitges; Guanyem; PP Sitges

Amb el sorteig de avui és dona el tren de sortida per El debat del 16M sobre Turisme. Amb programació e informació horària a tots els candidats concurrents des del 18 d’abril, els candidats poden preparar-se des de ja, les seves ponències en l’ordre sortejat i l’esperat Minut d’Or final de cada un dels alcaldables.

Es queda en espera de confirmació si participaran en el debat del dia 18 de maig o no, els alcaldables de les llistes que avui no han concorregut al sorteig.

Sorteig de posicions a l’escenari

Els propers dies, i sobretot un cop començada la campanya electoral, anirem fent pública la seqüència d’intervenció, les ubicacions de cada intervinent i l’ordre del Minut D´Or Final.

Sorteig de posicions a l’escenari

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password