1ª Assemblea presencial de la FIHRT post COVID19

1ª Assemblea presencial de la FIHRT post COVID19

L’ Assemblea General de la FIHRT, reunida a l’Hotel Sunway Playa Golf de Sitges, a la vista de l’actual situació del sector de l’hostaleria, la restauració i el turisme, manifesta un cop més que cal reactivar el sector obrint als vespres i fent efectius els ajuts que des de finals del 2020 no arriben.

El sector ha actuar amb responsabilitat des del primer dia; des del maig de l’any passat, en que ens van autoritzar a obrir les terrasses i fins ara en cada fase de desescalada. El que ha mancat ha estat el control de la pròpia Administració ja que ens hem queixat massa cops de que han mirat cap una altra banda quan han vist infraccions. El mateix podem dir del confinament; hi ha hagut gent que no ha estat responsable i s’ha desplaçat com si res al llarg del territori saltant-se les normatives vigents.

Els contagis s’han donat en la interacció social a cases particulars i festes sense cap mena de control per part de gent irresponsable. Però els qui hem estat tancats hem estat nosaltres. Fa mesos que estem dient que si no s’actua d’immediat els danys esdevindran d’una enorme magnitud i causaran un gran impacte en els autònoms i les petites i mitjanes empreses europees, fet que ja s’està produint en l’actualitat.

Us deixem en sl següent link els últims 11 punts que es demanen al Govern de la Generalitat per reactivar el nostre sector.

A la benvinguda de l’Assemblea de Fihrt a Sitges, primera presencial des del inici de la pandèmia, hi van assistir 

  • l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell
  • el Regidor de Turisme, Luis Miguel García
  • la presidenta de PIMEC Turisme, Isabel Galobardes 
  • el President de la FIHRT, Pere Santos
  • el President del Gremi de hostaleria de Sitges, Oskar Stöber 
  • més de 30  Gremis / Entitats representades pels seus Presidents i Executius sectorials

L’assemblea, amb un punt de celebració després de més d’un any sense organitzar-se presencialment, va tenir en el tram central un dinar ofert pel restaurant Acqua de l’Hotel Sunway Sitges.

També es va viure un moment molt emotiu amb el president de la Fihrt Pere Santos quan va posar el Pin d’Or de la Federació al gerent Daniel Brasé en reconeixement al seu lliurament, bona tasca i incondicional suport a tots els Gremis durant la pandèmia.

Són representants de més de 6000 pimes, micropimes i autònoms i els seus més de 50 mil treballadors de Catalunya central, Barcelona, ​​Penedès, Campa de Tarragona i Terres de l’Ebre entre altres.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password