Historia del Gremi

El Gremi d’Hostaleria de Sitges va constituir-se el 28 d’abril de l’any 1977 i va ser el primer Gremi d’Hostaleria legalitzat a Catalunya. Com a principi bàsic de la seva constitució, proclama el propòsit de servei a Sitges i altres municipis agrupats, als seus valors tradicional i, especialment, la seva personalitat turística com mitjà per promoure el seu desenvolupament econòmic i la seva prosperitat.

Entre els molts partícips fundadors del Gremi al 1976 i col·laboradors fonamentals en els anys següents, podem recordar a l’hoteler Joan Vives i Anduix; a Xavier Tort Betriu; Enric Vilalta Tresols, a Joan Noguera Ventura del Restaurant La Masía, Antoni Rafecas, del Restaurant La Nansa, Eduard Tomás, del Cuatre Gats, Josep Amigó; Xavier TortBetriu, del Hotel los Pinos i grans professionals del sector que dedicaven infinitat de temps a generar un Gremi del que avui som hereus.

Del 1977 al 1980, President del Gremi, Joan Vives Anduix, del Hotel Antemare, 

Del 1980 al 1983, President del Gremi, Xavier Tort Betriu, del hotel Los Pinos.

Del 1983 al 1986, President del Gremi, David Marí García, del Hotel Alba.

Del 1986 al 1989, President del Gremi, Xavier Vives Gúel, del Hotel Antemare

Del 1989 al 1994, President del Gremi, Blanca Gabaldá Lahoz, del Hotel San Francisco

Del 1994 al 2019, President del Gremi, Joan Antón Matas i Arnalot, del Group Matas & Arnalot

I des del 2019 fins ara el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges és Oskar Stöber Blázquez, CEO del Grup Sunway Hotels

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password