25 anys Ruta del Xató

25 anys Ruta del Xató

Cloenda Ruta del Xató 2021-22 en el 25è aniversari

Tanquem la temporada amb un nombre rècord de restaurants inscrits, més de 80, que han ofert a la seva carta diferents propostes culinàries basades en el xató, sempre acompanyades amb vins DO Penedès.

El Molt Hble. Sr. Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha fet entrega d’un morter com agraïment a l’ambaixador de la Ruta d’enguany, en Jordi Guillem. Després de la sessió de fotos, amb tota la gran família històrica de la Ruta del Xató i de l’aparició d’un gran pastís, una magnífica glòria, les postres típiques de merenga del carnaval de Vilanova i la Geltrú.

El Molt Hble. Sr. Roger Torrent, ha conclòs l’acte agraint l’esforç d’iniciatives com aquesta, remarcant el mèrit que té pel país una marca gastronòmica com la Ruta del Xató, per la seva aposta clara per una oferta turística i gastronòmica de qualitat, desestacionalitzada i descentralitzada, Torrent ha remarcat també la necessitat d’implicar tant les institucions com el sector privat, i ha encoratjat als gremis de restauració i als tècnics de turisme a continuar treballant en aquest sentit, per poder celebrar dins de 25 anys més, el 50è aniversari.

L’acte ha finalitzat amb una xatonada tradicional vilanovina, on a més poder degustar el protagonista de la festa, el xató, no hi han faltat les truites, la coca de llardons i la merenga i un pastis del 25 Aniversari

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password