3r Simposi Garraf

3r Simposi Garraf

Els passats dies 11 i 12 de Maig es va celebrar a l’auditori Neàpolis de Vilanova i la Geltrú el 3r Simposi Garraf, les jornades d’economia i estratègia comarcals organitzades per Hèlix Garraf,  Fòrum de l’econosistema del Garraf i Agència de Desenvolupament NODE Garraf.

En la seva tercera edició, el Simposi Garraf s’ha presentat de nou com un esdeveniment congressual promogut per l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf en el marc del Fòrum Hèlix Garraf, que és l’expressió de la quàdruple hèlix a la comarca.

L’objectiu d’aquestes jornades d’economia i estratègia comarcals és aplegar els criteris d’experts, els referents d’altres territoris i les aportacions dels agents econòmics, socials i polítics de l’espai més proper.

L’any 2018, la primera edició abordava les singularitats de la comarca des d’una perspectiva panoràmica. Es tractava d’explorar la situació dels sectors predominants i fer propostes de futur a partir de sectors clau.

L’any 2019, el segon Simposi Garraf va centrar-se en els potencials de l’economia taronja i va analitzar la capacitat de generar dinamismes a partir de les activitats basades en la cultura, el coneixement i la creativitat.

Enguany, en aquesta tercera edició, de resultes de la pandèmia Covid-19 i els seus efectes devastadors per l’economia del Garraf, el Simposi Garraf ha sotmés a debat els possibles escenaris per a la reactivació i per a una major estabilitat de la comarca.

Agrair a tots els participants i a l’equip de Node Garraf per l’organització.
En les properes setmanes tindrem la publicació de l’tercer llibre verd de l’Simposi Garraf

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password