Campanya “Regala Hostaleria de Sitges!”

Campanya “Regala Hostaleria de Sitges!”

Aquest any 2020 que ja deixem enrrere ha sigut un any complicat per a molts i moltes, com per exemple el sector de l’hostaleria i la restauració.

És per això que des del Gremi encarem el 2021 amb il.lusió i iniciem la campanya “Regala Hostaleria de Sitges”. Una campanya organitzada i creada per a incentivar el consum d’hostaleria i restauració a la nostra vila.

Una bona manera d’ajudar al sector de l’hostaleria i la restauració del nostre poble en la seva recuperació post COVID i alhora cuidar amb petits detalls aquells qui més estimem és regalar un xec bescanviable per a que l’homenatjat o homenatjada pugui gaudir d’un àpat, un assortiment de tapes, una estada en un hotel, o qualsevol de les múltiples i variades ofertes gastronòmiques i d’allotjament que els nostres agremiats ens ofereixen.

Posarem dons a disposició de qui vulgui fer un regal o un obsequi o simplement autoregalar-se un capritx, uns vals per valor de 15€ i vals per valor de 25€ a bescanviar en els establiments que participen en aquesta campanya que apareixen al dors del tiquet regal.

En el cas de que s’adquireixin tiquets per valor de 25€ s’obtindrà automàticament un 10% de descompte pel que el cost final del tiquet serà de 22’50€.

Els tiquets es podran adquirir al establiments participants i a les Oficines del Gremi d’Hostaleria de Sitges sempre amb cita prèvia trucant al 938941290. Es podran bescanviar del 7 de gener al 31 de març de 2021.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password