Cites ràpides empreses i candidats a l’hostaleria

Cites ràpides empreses i candidats a l’hostaleria

Èxit d’assistència i organització a les cites ràpides entre empreses i candidats per treballar a l’hostaleria de Sitges.

18 empreses i gairebé 175 candidats s’han donat cita a Sitges per a 5 minuts conèixer-se i establir possibles relacions contractuals de cara 2023.

L’Ajuntament i Gremi van decidir ampliar la jornada inicial d’entrevistes per facilitar la trobada entre persones que busquen feina i empreses que ofereixen llocs de treball, per cobrir les ofertes de feina de Setmana Santa i l’inici de la temporada turística d’estiu. El Gremi d’Hostaleria de Sitges cobrirà un 70% dels llocs de treball presentats al Cara a Cara en les properes setmanes.

Aquesta acció s’emmarca dins del projecte de Suport a l’ocupació en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració 2023, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb el suport del Consell Comarcal del Garraf i la resta dels municipis de la comarca en el marc del Pacte per l’Ocupació del Garraf i que ha comptat amb sessions tècniques formatives i debats, tant a nivell empresarial com amb els treballadors del sector a més de cursos formatius pràctics dirigits a la ràpida inserció laboral

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password