Compte enrere per a l’obertura dels serveis de les platges?

Compte enrere per a l’obertura dels serveis de les platges?

Les platges del nostre litoral son un tresor que hem de cuidar i protegir però sobretot gestionar.

Amb una primavera que sembla estiu, amb un post Covid que fa que els nostres visitants es llencin a les platges i amb diferents esdeveniments a Sitges, el sector està molt preocupat per la manca de serveis a les nostres platges avui dia.

Des de fa dècades, l’inici de temporada de platges es marcava per al Diumenge de Rams, segons indicava l’associació de platges el 9 d’abril passat

Molts poden ser els arguments que intentin justificar la manca d’aquests serveis el 15 de juny de 2022, però per a una vila costera com Sitges, on el turisme i les seves platges són l’eix central de la seva activitat és molt difícil de defensar que no hi hagi gandules, ni para-sols, ni oferta gastronòmica per als visitants i locals de Sitges.

Com a data límit, el consistori s’ha marcat Sant Joan. Esperem que l’endemà ja tinguem les platges operatives al 100%

Mentre tant, a principis de juny, veïns i membres de l’associació de platges de Sitges compartien informació de la situació.

Perquè el problema més greu, des del punt de vista del sector, a més del retard en la instal·lació de serveis, és el de la manca de sorra i la necessitat de tenir un pla d’estabilització de platges a futur del que es parla molt però poc es concreta.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password