Desolació entre els usuaris de Platges

Desolació entre els usuaris de Platges

Per a algunes coses el temps va més ràpid del que marca el rellotge. És el cas de la situació de les concessions de les Platges de Sitges, Xiringuitos i hamaques.

Quan a les 8h veiem els “encierros” de Sant Fermín i pensem a relaxar-nos després a les hamaques de Sitges i als seus Xiringuitos, aquest 2022 serà recordat per la manca de les mateixes causades per la gestió de l’Ajuntament de Sitges

El cap de setmana del 10 de juliol només hi haurà 1 guingueta operativa a Sitges, falten 3 lots per assignar:

  • Balmins
  • Terramar La Barra
  • La Barra de Llevant

i la resta acaben de rebre l’okey administratiu per muntar segons el nou plec de concessions. Un retard imperdonable i una manca de previsió que hauria de tenir conseqüències polítiques dins de l’ajuntament de Sitges.

Però el més greu és la desolació dels usuaris de les platges de Sitges, dels usuaris dels Xiringuitos i hamaques de les nostres platges, tant turistes com vilatans de Sitges. Perquè són molts que no es plantegen venir a la nostra vila i haver de carregar amb para-sols, cadires, neveres i estirar-se a la sorra. Tenen l’expectativa d’un Sitges amb uns serveis adequats a la nostra imatge de marca i veure que aquest any no en tenen. Desolador.

Això sí, les activitats il·legals de venda ambulant, begudes i para sols que van i vénen es multipliquen cada dia.

S’ha de fer un exercici d’autocrítica real, amb dimissions o cessions a nivell municipal després de veure la situació en què ens trobem; amb manca d’anticipació, manca de rigor a les bases, manca de sensibilitat en no comptar amb les concessionàries veteranes i locals per que vetllessin pel bé de Sitges i les nostres platges, que ara per ara és l’atractiu número 1.

Per parlar, també, de les obres al passeig en ple estiu. Qüestió que mereix una nova reflexió

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password