El Govern elimina la limitació de la mobilitat nocturna, però prorroga set dies més la resta de mesures per contenir la Covid-19 a Catalunya

El Govern elimina la limitació de la mobilitat nocturna, però prorroga set dies més la resta de mesures per contenir la Covid-19 a Catalunya

La Comissió Delegada del Govern en matèria de Covid-19 ha aprovat eliminar la limitació de la mobilitat nocturna d’1 de la matinada a 6 del matí, a partir de la mitjanit de dijous a divendres.

El Govern ha decidit mantenir durant una setmana més la resta de les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre per contenir la propagació del virus a Catalunya. La pròxima revisió de les restriccions es farà en set dies en comptes de cada catorze dies com fins ara. 

L’objectiu d’aquesta pròrroga és mantenir la reducció de la interacció social i el moviment de la ciutadania, per frenar l’ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial al sistema sanitari. La resolució que estableix aquestes mesures serà enviada demà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Aquest Tribunal ja va avalar aquestes mateixes mesures el 23 de desembre passat.

D’aquesta manera, es mantindrà durant set dies més la limitació de les trobades socials i que el número absolut no superi les deu persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.

Podeu consultar el Decret sencer AQUÍ. Us deixem algunes parts importants a tenir en compte per al nostre sector:

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password