Entrevista als Presidents dels Gremis d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i Sitges

Entrevista als Presidents dels Gremis d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i Sitges

Arrel del tancament entre d’altres de l’hostaleria i la restauració Decretat per la Generalitat de Catalunya el passat 16 d’octubre, la revista Tothosap! Garraf va concedir una entrevista als presidents dels Gremis d’hostaleria de Vilanova i la Geltrú i Sitges, els senyors Jordi Gasol i Oskar Stöber respectivament per tal de copsar les sensacions i opinions que aquestes mesures tant dràstiques han creat als empresaris i treballadors del sector.

A nivell comunicatiu, les maneres en que es va comunicar el tancament no van ser les més correctes; tots dos opinen que el tancament es va anunciar i fer efectiu de forma precipitada, a les portes d’un cap de setmana que tenia bones perspectives (climàtiques entre d’altres) i causant així que les empreses es torbessin amb les neveres i els rebosts ben plens per tal d’aprofitar les últimes setmanes abans de l’arribada del fred i l’hivern.

També detecten i comparteixen amb els seus agremiats i companys que el sector ha estat criminalitzat de manera injusta ja que no existeixen dades que determinin que el sector de l’hostaleria i la restauració tingui uns índex més elevats de contagis i propagació de la Covid19 que d’altres, tot i que sigui aquest qui marquin com a un dels caps de turc.

Altres temes tractats a l’entrevista són les ajudes municipals als empresaris i empresàries d’aquest sector tant damnificat i les úniques opcions actuals de continuar l’activitat com són el menjar per emportar i/o el servei a domicili.

Us deixem l’entrevista completa.

 

FONT: Tothosap! Garraf. Article de Guillem Mercader

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password