Guanyadors Jurats Tècnic i Popular del Sitges Tapa a Tapa

Guanyadors Jurats Tècnic i Popular del Sitges Tapa a Tapa

El proper 7 de juny s’anunciaran i publicaran els guanyadors de la present edició del Sitges Tapa a Tapa 2023. Guanyadors del Jurat Tècnic i del Jurat Popular,  més 2 accèssits per a cada categoria.

El Jurat Tècnic, realitzat el 27 de març passat a l’Escola d’hostaleria de Sitges va ser en el format habitual i al qual van assistir el 75% de participants de la ruta.

En el cas del Jurat Popular, aquest any 2023 les votacions han estat 100% digitals via app i registrant prop dels 700 vots.

El Sitges Tapa a Tapa és una celebració de la gastronomia de petit format, on els participants es desafien per crear les millors tapes de la vila, posant a prova la creativitat i habilitat dels cuiners locals que són capaços de sorprendre els paladars més exigents amb petites delícies que combinen sabors, textures i presentacions úniques.

Aquests xefs han demostrat la seva habilitat per transformar ingredients en autèntiques obres d’art comestibles, utilitzant a més productes de proximitat, de temporada i saludables posant en valor l’ofici i la importància de l’hostaleria i el turisme al nostre territori.

Per als participants que no heu aconseguit reconeixements al Sitges Tapa a Tapa, tranquils, la gastronomia és com una dansa, i d’Oci Nocturn i entreteniment a Sitges sabem molt, a vegades toca ballar una mica més en silenci abans d’arribar al centre de l’escenari.
Així que no perdeu el vostre esperit culinari que l’important no és el destí, sinó el camí, i estem segurs que heu deixat petjada en cada tapa que heu creat per al Sitges Tapa a Tapa.
Tornem tots als fogons i seguim conquerint paladars amb les vostres delicioses creacions sempre amb una cullerada d’humor i passió per la feina ben feta.

La cuina, la hostaleria i el turisme és un joc d’experimentació i sorpresa i el vostre art mereix ser celebrat, independentment dels guardons, amb clients i amics.

Ara només cal esperar al 7 de juny per a conèixer més detalls del resultat del Sitges Tapa a Tapa d’aquesta primavera 2023

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password