La ciència i tecnologia com a solució a la sostenibilitat

La ciència i tecnologia com a solució a la sostenibilitat

Des de fa anys els hotels compartien amb els seus clients l’opció de reutilitzar les tovalloles, si el client ho preferia i tenint en compte que l’ús mitjà ve a ser de 3 o 4 dies en l’entorn familiar, per així estalviar aigua i sabó.

També el control de llum amb les claus en els targeters per evitar oblits i despesa de llum excessiva.

Ara, alguns hotels, en els últims mesos, comencen a oferir als seus clients altres tipus d’estalvi energètics i gestió de recursos més adequats a la necessitat real sense haver de reduir el confort. És el que s’anomenaria evitar els malbarataments.

L’aigua, és i serà tema central en els propers anys i tots hem de participar activament per utilitzar aquell recurs necessari però sense malgastar-lo.

Ara, a través de la ciència podem aconseguir confort i estalvi de recursos. L’efecte Venturi fa reduir la quantitat d’aigua sense renunciar a la comoditat de la pressió.

I a més dels aradores dels lavabos arriben els ajustos de pressió i estalvi d’aigua.

Compartim informació de ECOTURBINO I  mostra de l’experiment realitzat en un dels hotels de Sitges  amb la peça de Ecoturbino

I sense la peça de Ecoturbino, on s’observa que en el mateix temps es consumeix el doble d’aigua

De molt fàcil col·locació i retirada

No dubtis a contactar amb el Gremi per saber més de la prova realitzada a Sitges, així com per contactar amb el distribuïdor aquí a Espanya

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password