Ajuda’ns a ajudar. Accions per als Ucraïnesos

Ajuda’ns a ajudar. Accions per als Ucraïnesos

Els darrers dies, amb la invasió a Ucraïna per ordres del president Putin i el seu exèrcit rus, tornen a sacsejar Europa i el món.
El drama dels civils fugint de les bombes és terrible i cadascú ha d’ajudar en la mesura de les seves possibilitats i sempre tenint en ment que la suma de molts és una oportunitat per solucionar situacions dramàtiques.

Amb aquesta allau de solidaritat es pot caure en la inoperància i per això és molt important acudir a les fonts fiables, de rigor, organitzades, institucionals i contrastades que poden fer funcionar i coordinar tota la solidaritat amb el poble Ucraïnès.

Des del Gremi d’Hostaleria de Sitges, i després d’aprovació durant la Junta Rectora del passat dijous 3 de març de 2022, iniciem una campanya de solidaritat focalitzada en 4 àrees:

  1. Allotjaments temporals per als desplaçats que arribin a Catalunya i Barcelona en coordinació amb el departament del Govern designat i coordinat amb el Consolat Ucraïnès  i en coordinació amb l’Ajuntament de Sitges per a les accions locals
  2. Manuntenció temporal de les famílies desplaces i designades pel consolat en coordinació amb el Govern i institucions designades
  3. Campanyes de visibilització del conflicte i petició de cessament de l’escalada armada per part de l president Putín
  4. I recollida de fons per a lliurar a les organitzacions designades tant a nivell de Generalitat com a nivell local amb l’Ajuntament de Sitges i d’altres

L’acció de coordinació a Catalunya s’està centrant a la Conselleria d’Igualtat i Feminismes amb què ja estem en contacte per definir i concretar bé l’abast de les accions solidàries amb els mecanismes i procediments d’ajuda perquè sigui el més efectiva possible i arribi de forma immediata als més necessitats.

Campanya d’elaboració de polseres per recogida de fons per la pau a Ucraïna per  entitats destacades No Governamentals.

En aquesta acció destinat per a Save the Children

Agraïm anticipadament a totes les entitats i col·laboracions que estem tenint en aquest projecte de recollida de fons per als Ucraïnesos desplaçats.

Exigim que el conflicte bèl·lic d’ocupació per part de les tropes del president Putin a Ucraïna cessi immediatament

Terrassa del Cafè a la Nit, de Van Gogh, que ens recorda els colors de la bandera d’Ucraïna

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password