Presentació del segell Garraf Gastronòmic

Presentació del segell Garraf Gastronòmic

El passat dia 16 de setembre es va presentar a la Finca Mas Solers el projecte Garraf Gastronòmic, una iniciativa impulsada per Node Garraf i els Gremis d’Hostaleria de Vilanova i Sitges de la mà de la Diputació de Barcelona.

Una iniciativa que pretén recuperar el prestigi de la comarca com a punt d’interès gastronòmic i promocionar els atractius de la seva cuina mediterrània en el marc de l’estratègia Gourmet que segueix Node Garraf.

Es tenen en compte la genuïnitat, arran del llegat culinari de moltes generacions; la diversitat, a partir del receptari tradicional, posat al dia; l’autenticitat, amb els relats dels ranxos a bord i de terra endins; l’exclusivitat, amb productes autòctons de la terra i el mar, i la sostenibilitat, amb un bon nombre d’ecoproductors compromesos. Es reforça l’aposta amb el mestratge dels productors i els elaboradors de l’entorn i amb la singularitat del binomi enogastronòmic.

La llista d’establiments que formen part del Garraf Gastronòmic en el seu inici està oberta a noves incorporacions, sempre i quan compleixin amb els requeriments proposats i es comprometin a participar de manera activa.

Actualment la confomen 19 establiments de Vilanova i Sitges.

Els de la nostra població són:

  • Aqua
  • Fragata
  • La Nansa
  • La Salseta
  • Mare Nostrum
  • Píc Nic

Podeu veure la presentació aquí:

FONT: canalblau.cat i eixdiari.cat

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password