Primera Jornada d’Oci Nocturn Sitges “Viu la Nit”

Primera Jornada d’Oci Nocturn Sitges “Viu la Nit”

El passat dimecres 20 d’abril el Gremi d’Hostaleria de Sitges va organitzar la primera jornada sobre l’oci nocturn a Sitges i el seu futur, dins del marc de reunions i jornades sectorials que des del Gremi s’estan elaborant per conèixer l’estat del sector en general i de cada àmbit en particular a Sitges de cara a nous projectes de futur que garanteixin el desenvolupament empresarial de la nostra vila.

L’oci nocturn sempre ha existit i Sitges hi té molt a dir en aquest aspecte. Sitges sempre ha sigut, és, i serà referent en aquesta part de la nostre vida social. 

Per això volem remarcar la importància d’aquest sector, i més després de les èpoques que em passat.

La jornada va evolucionar pels seus diferents blocs amb:

  • Presentació de l’acte. Benvinguda per part de Jordi Martí, codirector del New Rick´s  i l’acompanyament institucional per la presidenta del Consell Comarcal Mónica Gallardo

Programa de la jornada, presentat per Ramón Hernandez, colaborador de Radio Sitges i acompanyat per, d’esquerra a dreta:

  • Valentín Mongay, com a DJ de Sushi Club
  • Nuria Scarp, Dj, productora Musical i directora de Radio Sitges
  • Juan Ramón, co propietari de Terra Music i organitzador del Festival Musical Jardins de Terramar
  • Fernando Martinez, de Fecalon
  • Miriam Morató, codirectora del bar musical Las Vegas
  • Francesc Ferrer, director del mític Voramar de Sitges

Per mostrar la evolusicí històrica de l’Oci Nocturn de Sitges es van exposar algunes de les fotos més recordades per tothom.

A continuació es va presentar la imatge promocional de la campanya que va arrencar el 2021 i s’allargarà el 2022 “L´Oci Nocturn de Sitges Viu la Nit” per Sabrina Benza de Uk Comunica.

I presentació de l´esdeveniment per promocionar l´Oci Nocturn i la històrica zona del Carrer del Pecat, Plaça indústria i Carrer Bonaire, llocs referents d´oci nocturn, exposat per Damià Orts, vocal de la junta del Gremi secció oci nocturn i president de l’associació Carrer del Pecat.

Finalment el tancament de la jornada per part del president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber i el Regidor de turisme i primer tinent d’alcalde Luis Miguel García.

Tots dos decidits a continuar amb un diàleg permanent en totes les qüestions turístiques i en particular sobre l’Oci Nocturn de Sitges i tot allò relacionat amb l’entreteniment.

És per això que a partir d’aquest primer col.loqui programarem una sèrie d’actes per als propers dies basats en l’oci nocturn però també inclusius i de tots els estils, perquè l’oci és variat.

NO us ho perdeu! L’oci nocturn torna a la normalitat i com sempre per a tothom!!

Podeu saber-ne molt més i de primera ma dels participants aquí en un click!

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password