Ratificació de la Junta i el President del Gremi d’´Hostaleria de Sitges per 3 anys més. Del 2022 al 2025

Ratificació de la Junta i el President del Gremi d’´Hostaleria de Sitges per 3 anys més. Del 2022 al 2025

A l’assemblea General del Gremi d’Hostaleria celebrada el 4 d’abril de 2022 a l’hotel Meliá Sitges convergien 3 punts clau per a l’esdevenir del Gremi.

  • El primer, la ratificació del president del Gremi, el Sr. Oskar Stober després dels seus 3 primers anys de presidència.
  • El segon el suport als membres de Junta Rectora, òrgan del qual emana les línies estratègiques del Gremi d’Hostaleria de Sitges
  • i el tercer punt clau el recolsament de l’assemblea general als postulats del Gremi de 2021, les propostes per al 2022 i la votació del qual va ser d’unànime suport

S’ha de recordar que el temps d’aquesta junta rectora i presidència ha coincidit amb l’explosió de la pandèmia COVID i tot el que això ha suposat per al sector. Les llargues jornades de reunions per reviure el sector i experimentant la dificultat de les administracions públiques per donar respostes ràpides i satisfactòries per a hotels, Huts legals, Bars, Restaurants, Oci Nocturn, activitats esportives i tot àmbit que d’un dia per un altre veien tancada la seva activitat.

Tot i això, la COVID va rellançar la unió del Gremi, la generació de nous lideratges, les noves propostes i l’enteniment que és fonamental per fer arribar a les administracions les situacions tant generals com particulars del nostre sector.

Tal és així que en la revisió de qüestions pendents a resoldre a Sitges i traslladades pel Gremi al nostre consistori, la majoria segueixen pendents de resolució i sense previsió ni plans a curt termini.

Tot això esdevé amb un missatge clar:

El que és important és el projecte,

Ni partits, ni personalismes, ni afinitats. L’important és el projecte, tant immediatament com en el futur.

I per això mateix , la preocupació és permanent.

L’assemblea ha refermat i mostrat tot el suport a la Junta Rectora, al President, vicepresidents i vocals sectorials.

Amb optimisme per al 2022, amb l’esperança que la terrible Guerra d’Ucraïna finalitzi, amb l’exigència que les autoritats engeguin mecanismes per frenar l’IPC desbocat d’aquests moments, s’espera un exercici 2022 de recuperació econòmic.

A més dels temes encallats de Sitges com són, principalment, les platges, els huts il·legals, manca de connectivitat de Sitges i amb insuficients aparcaments, el Top Manta, neteja i sense promoció turística important en els segments clau

No obstant això, l’assemblea ja està pensant en el període 2023/2030 i amb eleccions municipals el 2023 però sense un projecte de futur conegut en aquests moments. Les bones expectatives del moment són enfosquides pels mals auguris d’estar sense VISIONS de futur per Sitges.

L’esdeveniment, perfectament organitzat per l’equip del Melia Sitges, va tenir com a inici una trobada amb cafè i dolços amb una oferta gastronòmica fantàstica per part de l’hotel, al qual estem plenament agraïts.

Selecció resum del 2021 activitats Gremi d´hostaleria de Sitges:

A més:

  • els comptes de 2021 van ser aprovats
  • així com el pressupost per a 2022, el qual
  • no tindrà pujada de quotes per als agremiats amb liquidació als tres mesos de juny, juliol i agost

Serà clau, per desenvolupar les activitats del Gremi, seguir comptant amb patrocinadors, col·laboradors i gestió rigorosa per a benefici de les empreses agremiades.

A continuació, la presentació realitzada. A l’inici de l’acte es va aprovar l’acta de l’assemblea anterior per tots els assistents

Exemple d´altres intervencions durant l´Assemblea tant de la Vicepresidenta  com de vocals de la Junta

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password