Sessió virtual: Fons de Recuperació Europeus: una oportunitat única per a les empreses

Sessió virtual: Fons de Recuperació Europeus: una oportunitat única per a les empreses

Felicitats per la presentació formativa. Esperem que en breu estigui disponible perquè els que no hagin pogut veure avui ho facin.

Heu transmès molt bé la importància i oportunitat dels Fons de cara a una millora de transformació per al futur de tots

Des del Gremi d’Hostaleria de Sitges som molt conscients que el Banc de Sabadell serà un partner determinant en aquest procés.
Moltes gràcies i aquí us deixem més informació Important: la web de l’Sabadell dels Fons Europeus

El Next Generation EU o Fons de Recuperació Europeu, dotat amb 750.000 M d’€, està destinat a reactivar l’economia després de l’impacte provocat per la crisi de la Covid19, impulsant alhora una transformació del model productiu espanyol sota les premisses de sostenibilitat, digitalització, cohesió social i territorial i igualtat de gènere.

Es tracta d’una oportunitat que ni el país ni les empreses poden deixar escapar per esdevenir més sostenibles i digitals. I a Banc Sabadell volen acompanyar a les empreses i negocis en aquesta gran oportunitat

Els vincles històrics entre el Gremi d’Hostaleria de Sitges i el Banc de Sabadell ens fan acompanyar en aquesta jornada formativa perquè els fons que estaran disponibles serveixin de palanca de canvi de cara a un nou futur.

En la sessió esperem que molts dels dubtes existents quedin resoltes o al menys es desperti encara més l’interès en aquests programes

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password