TVE a Sitges comentant la mobilitat intercomarcal a Catalunya

TVE a Sitges comentant la mobilitat intercomarcal a Catalunya

Després de llargues setmanes confinats tant a nivell municipal com comarcal, a partir d’avui ja ens podem moure per tot Catalunya.

Per Sitges i la seva activitat turística, d’hostaleria, restauració i comerç, és un petit alleujament després del drama dels continuats tancaments al llarg dels últims mesos.
Ara el repte és anar recuperant el poder oferir sopars als establiments al almenys fins a les 23h i que en breu l’Oci Nocturn pugui tornar a obrir, en un nou model encara per imaginar.

Esperem que visitants de tot Catalunya s’acostin a la nostra vila els propers dies i comencin a utilitzar hotels i apartaments turístics legals i que les consumicions que produeixin durant el dia es reparteixin entre tota l’oferta gastronòmica de Sitges.

De cara a Setmana Santa i a l’espera d’una mobilitat més generalitzada, es van actualitzant negocis abans tancats i mostrant ja menús en francès, anglès i  alemany.

Gràcies a l’Hotel Calípolis i al seu director general José María Mori per l’entrevista d’avui i mostrar optimisme de cara al futur immediat amb la confirmació de la pujada de les reserves.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password