Sitges Tapa a Tapa 2023 i reconeixements Tapa a Tapa tardor 2022

Sitges Tapa a Tapa 2023 i reconeixements Tapa a Tapa tardor 2022

El dimecres 29 de març celebrarem la presentació del Sitges Tapa a Tapa 2023 amb la imatge de la temporada, els participants i els objectius de la campanya.

En un esdeveniment privat on tindrem

  • Benvinguda dels organitzadors i col·laboradors
  • Presentació de la Ruta Sitges Tapa a Tapa 2023
  • Anunci i entrega de Reconeixements Ruta tardor Sitges Tapa a Tapa 2022
  • Cloenda i Aperitiu amb Estrella Damm

Més d’un trentena de participants per a aquesta nova edició que dinamitzarà l’abril, després de l’arrencada amb Setmana Santa i darrer dia de la ruta amb Sant Jordi.

Amb una imatge renovada, amb un estil hiperrealista i inspirada en els blaus de Sitges.

Torna el Tapa a Tapa més màgic de les darreres edicions. 32 participants que en 10 dies faran les delícies dels visitants i veïns de Sitges amb un final de llibre ja que el 23 d’abril, darrer dia de la ruta, Sitges s’omplirà de llibres, roses i alta gastronomia en petit format.

Bacallà, costelles, hortalisses, llegums, formatges, ous, cuina de fusió i tradicional fan que aquesta ruta sigui un autèntic viatge del paladar a records de la infància, destinacions llunyanes, cuina tradicional i de temporada amb tapes que canvien de color i tot això en interessants passejos pel Sitges més primaveral,  maridat amb cervesa Damm i per només 4 Euros (tapa + beguda)

De moment fem un gir al llibret per convertir-lo en un desplegable que ens recorda els temps del viatger amb el mapa per diferents llocs del món. Desplegable vintage que combina perfectament amb la votació digital via telèfon mòbil a les tapes preferides del Jurat Popular que som tots nosaltres.

A més, el 15 d’abril els alumnes de l’Escola d’Hostaleria Benaprés, oferiran la seva creació al Cap de la Vila i que els servirà de jornada lectiva d’aprenentatge de logística, oferta gastronòmica i servei de càtering a un dels llocs preferits pels sitgetans.

Tot llest per a aquesta Ruta Sitges Tapa a Tapa Sitges 2023, amb un cartell de disseny hiperrealista i que s´espera batre tots els rècords de clients i visitants

Per acabar l’acte, entrega dels reconeixements a les tapes de tardor 2022 del Jurat Popular i el Jurat Tècnic amb brindis final de celebració de temporada.

Us mostrem els guanyadors del 2022 en el al següent link i continuació unes imatges

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password