Sopar Benefic Santa Marta 2022 i recaptació per a Save the Children

Sopar Benefic Santa Marta 2022 i recaptació per a Save the Children

El dijous 28 de Juliol del 2022, va tenir lloc la celebració de Santa Marta, patrona de l’hostaleria amb un sopar benèfic.

Aquest any la recaptació s’ha destinat per a Save the Children, que van agrair el gest del Gremi amb el missatge següent:

L’última setmana de Novembre de 2022, amb l’última recaptació de donatius dels establiments del *Gremi participants, es fa lliurament del xec en les oficines de Save de Chidren i rebem el Justificant de Donació amb Toni Perez, director de la delegació de Catalunya

Durant l’estiu, el sopar de Santa Marta va comptar amb la presència del Conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Jaume Giró, que va dedicar unes paraules als assistents abans de marxar a un altre acte a Sitges.

Al sopar van assistir el president de la FIRHT, Mingo Morilla, presidents del Gremis del territori, presidenta del Club de Tast de Sitges, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges i que van posar junts amb el Conseller Jaume Giró.

El director de l’Hotel Me Sitges Terramar, Lucas Franco, va donar la benvinguda als assistents per donar pas al president del Gremi d’hostaleria Oskar Stöber

Com a tancament oficial de la vetllada, el primer tinent d’alcalde i regidor de turisme, Luis Miguel García, va dirigir unes paraules als assistents animant-los a seguir fent les coses bé com fins ara i sempre amb aquest esperit solidari.

Al voltant de 100 assistents que, a més de gaudir d’un sopar magnífic al Me Sitges Terramar, van tenir l’oportunitat de gaudir amb el concert d’Esther Luna & Javier Nylon.

En acabar amb aire festiu el sopar, va tenir lloc un sorteig que, a banda dels regals previstos, els assistents es van anar sumant en una ampliació constant de regals mostra de la generositat del sector.

El sopar va tenir com a protagonistes especials a la  selecció de vins DO Pendés (Torre de Veguer; Villadellops; Can Marles; Albet i Nova; Gran Caus; Blanc Subur), dins de les col·laboracions entre entitats per potenciar el productor local i l’oferta gastronòmica de Sitges així com destacar l’Enoturisme com a fórmula per deslocalitzar i desestacionalitzar el nostre sector.

Desitgem que el 2023 el conflicte de Rússia i Ucraïna hagi acabat i que els fons del nostre sopar solidari es puguin destinar, com és habitual, a una entitat local del Sitges.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password