Suspensió de la II Nit del Turisme de Sitges i tradicional Sopar del Gremi

Suspensió de la II Nit del Turisme de Sitges i tradicional Sopar del Gremi

Enguany ha estat un any molt complicat per a tothom.

La Covid19 ens ha canviat radicalment la manera de viure i de funcionar en el nostre dia a dia i en el nostre sector.

Com no podia ser d’una altre manera, la COVID19 també ha afectat a una celebració tan tradicional com el sopar anual del Gremi. Des del 1986 i de manera ininterrompuda, cada final d’any el Gremi ha celebrat una trobada amb tots els seus membres, col·laboradors i amics per valorar l’any en tots els seus sentits. Aquest any però, no hem pogut / no hem volgut fer aquesta celebració, després de 34 fent-ho.

La COVID19 ens ha canviat temporalment la nostra vida social i la manera de relacionar-nos i també ha canviat la nostra forma de treballar. Per al sector de la restauració, l’oci nocturn i el turisme ha estat un cop molt dur que tots han afrontat amb rigor, complint les mesures pertinents, tant socials com higièniques i de seguretat que s’han anat determinant en cada moment. Tot i això, ha esta des de l’inici un dels sectors més “senyalats”.

Les restriccions, les mesures de distanciament social i higièniques, els aforaments limitats, la ventilació constant, els horaris retallats, etc., han perjudicat molt al nostre sector, i de la mateixa manera a la celebració d’aquest acte tant nostrat.

Aquest fet també ha afectat a la manera en que el Gremi, la seva Junta i membres han analitzat els missatges que volem transmetre a la societat sobre la nostra situació i en relació al tradicional sopar anual, enguany II Nit del Turisme de Sitges.

Podríem organitzar un sopar anual amb menys assistents, amb mascareta constant, amb taules més espaioses i separades, amb ventilació continua i aplicant totes les normatives vigents en el moment de la celebració. Podríem…

Però després de 10 mesos de tancaments, semi obertures, limitacions i demés, sense indemnitzacions ni un pla clar de les administracions per no deixar caure aquest sector tan important per a tots, hi ha desil·lusió, desconfiança, decepció amb un ambient crispat constant i no hi ha motivació de celebrar.

El cansament i la indignació cada cop és més present pren més força per davant de l’esperança. I per tant, després de tant de temps en aquestes condicions, s’ha preferit posar de manifest que les ganes d’organitzar la trobada anual que sempre a estat un moment d’encontre per compartir bones experiències, gaudir de bona companyia i encarar el nou any amb empenta, enguany evidenciem que el sector està en hores molt baixes.

Així dons s’ha decidit que enguany no volem celebrar res.

Ens emplacem al 2021 amb l’esperança que la propera II Nit del Turisme sigui l’arrencada d’un nou temps d’optimisme després d’una primavera i estiu positius, amb bonança en tots els sentits, i recuperar l’essència del sopar de germanor de sempre, de compartir i de gaudir els premis i reconeixements que ja comencem a preparar

Tornarem més forts al 2021

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password