Aposta ferma per les platges de Sitges i el nostre litoral

Aposta ferma per les platges de Sitges i el nostre litoral

A poques setmanes de l’esperadíssim inici de temporada de primavera-estiu, en un context dramàtic per la COVID19 i sense concreció clara sobre la recuperació de la sorra en algunes de les nostres platges, el debat està servit.
És moment de posicionar-se i calendaritzar les accions d’aportació de sorra per a la seva execució durant les properes setmanes a Sitges.

Tant elevat és el nivell d’importància del tema en qüestió que des d’Exceltur s’ha programat una sessió de treball sota el títol: Nous Paradigmes competitius en les destinacions de Sol i Platja, posant al centre del debat que “des d’alguns grups socials i partits polítics s’hagi qüestionat el valor afegit que aporta el turisme i les destinacions de sol i platja ” i que “tots aquests desafiaments estructurals de sol i platja, que porten anys pendents, han de afavorir de l’oportunitat única que suposaran els Fons Next Generation de la UE, per impulsar estratègies i polítiques turístiques més innovadores, tal com exigeix ​​el millor aprofitament d’aquests fons. “

Altament recomanable assistir de forma digital a les ponències que es desenvoluparan el 4 de març de 2021 amb els següents ponents:

Exemples de deteriorament y pérdida de sorra d’algunes platges de Sitges durant el temporal filomena

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password