Arrenca la Ruta del Xató

Arrenca la Ruta del Xató

Arrenca la Ruta del Xató amb la presentació de la nova temporada de la Ruta del Xató marca l’inici de cinc mesos d’una intensa activitat gastronòmica no només al Baix Penedès, sinó també de l’Alt Penedès i el Garraf.

L’esdeveniment, acompanyat d’un duet que va interpretar cançons del mestre Pau Casals tot commemorant el 50è aniversari de la seva mort, va incloure el lliurament simbòlic del morter que ha atorgat oficialment a l’enòleg Enric Roca el títol de nou ambaixador de la Ruta del Xató per al 2023-2024, un gest simbòlic de la mà de la presidenta de la Ruta del Xató, Núria Carbó.

Aquest ritual, que marca l’inici de cinc mesos d’intensa activitat gastronòmica a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, destaca els 50 restaurants acreditats per la Ruta del Xató. Aquests establiments ofereixen una àmplia gamma de propostes culinàries basades en el xató, acompanyades sempre pels vins de la DO Penedès.

Els Restarurants oficials de Sitges que ofereixen l’autènci Xató estan:

La Ruta del Xató és una acció conjunta d’Ajuntaments i Gremis que vinculen tradicions sense renunciar a la singularitat de cada recepta. El millor, tastar-les totes

El Regidor de Turisme de Sitges i equips de l’Oficina de Turisme i Gremi

Més moments de l´esdeveniment. I per saber-ne més visita Ruta del Xató

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password