IV NiT del Turisme de Sitges

IV NiT del Turisme de Sitges

Ja és aquí la IV Nit del Turisme de Sitges de l’any en curs 2023. Esdeveniment que es consolida any a any mantenint l’esperit del tradicional Sopar del Gremi però amb una visió oberta i més participativa per a tots els públics vinculats al Turisme i no només de Sitges, sinó del Garraf i a tot el territori.

Els reconeixements de l’any 2023, a més de la tradició familiar i empreses amb llarga trajectòria tenim els populars Amics Predilectes del Gremi, que en reunió de Junta Rectora del Gremi d’Hostaleria de Sitges s’ha acordat, per unanimitat, atorgar el reconeixement anual a:

Sr. MOSSÈN JOSEP PAUSAS, per la seva col·laboració permanent amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges durant tots aquests anys en especial en la celebració de Santa Marta, Patrona de la hostaleria.

BARRAQUES DE SITGES, per els 10 anys de la contribució a la cultura gratuïta i promoció de la vida cultural i socio econòmica de Sitges.

Al Chef ORIOL CASTRO, per la seva participació i promoció activa de la gastronomia de Sitges com la Ruta del Xató, Gastronomia en femení i els últims articles referents a la nostra cuina

També agrair als nostres partners que ens ajuden a fer que aquest esdeveniment sigui possible

Tots convocats a la IV Nit del Turisme de Sitges el proper dimarts 21 de novembre al sopar de Gala, entrega de reconeixements i Show Musical a l’hotel Sunway Playa Golf de Sitges

En aquest link informació per fer la reserva

Una vetllada amb un gran menú maridat amb vins DO Penedès:

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password