Arriba el Sitges Tapa a Tapa

Arriba el Sitges Tapa a Tapa

Del 4 al 14 d’abril, Sitges s’encarregarà de la versió original de Sitges, una ruta gastronòmica a les 40 estrenes de la ciutat, que oferiran les seves millors creacions en format de 3 euros, acompanyats de la cervesa Estrella Damm.

Durant els 10 dies que dura “Sitges Tapa a Tapa”, els establiments participants ofereixen des de reinterpretacions de plats de sempre -com uns canelons diferents, una base de patata, verdures, paté de foie, espuma de beixamel, pasta cruixent i parmesà fins elaboracions d’avantguarda, passant per altres inspiracions asiàtiques -la explosió en boca de llagostins i verdures en esfera de tempura de mar, maionesa de wasabi i escuma d’alga wakame i llima o llatina-taco de xili amb carn elaborada amb xocolata negra i bourbon, i servit amb guacamole i pico de gallo, entre altres .

Per 3 euros, qui s’acosti a qualsevol dels 40 establiments participants membres del Gremi d’Hostaleria de Sitges, podran gaudir d’un tapa d’autor i d’una canyeta o quinto Estrella. Un pla gastronòmic ideal per a realitzar a peu, amb els amics, ja que els establiments es troben al centre de la vila.

Aquí podreu trobar tota la informació necessària per poder gaudir d’una bona ruta!

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password