Bon Nadal i Feliç Any 2021 ple d’esperança i il.lusió

Bon Nadal i Feliç Any 2021 ple d’esperança i il.lusió

Com tos i totes sabeu aquest any 2020 ha estat un any ple de dificultats, canvis i situacions complicades. 

Però en aquestes dates més que mai cal que siguem positius i tinguem esperança per un any 2021 que ja tenim a tocar sigui un any ple de llum, de recuperació i de millora per a totes i tots.

Des del nostre sector, un dels sectors que ha estat més afectat per les conseqüències econòmiques i socials de la COVID19, volem transmetre un missatge de confiança i seguretat.

Els nostres establiments han demostrat al llarg de l’any que la seva capacitat d’adaptació a l’adversitat del COVID ha estat molt bona; dia a dia s’han anat adoptant les mesures d’higiene i de seguretat que des del Govern Central i des del ProciCat ens han anat indicant per així entre tots i totes evitar la propagació del virus.

 

Així dons us enviem un missatge de confiança i que seguiu visitant els nostres establiments respectant totes les mesures aprovades i amb la seguretat que els establiments vetllaran per a que us sentiu protegits i ben atesos.

Us desitgem a totes i tots unes molt bones festes de Nadal que pugueu gaudir amb els més propers visitant els nostres establiments d’hostaleria i restauració de Sitges.

Us desitgem un feliç any nou ple de nous reptes que segur encaixarem i ens hi adaptarem, fent-nos més forts i amb esperança per al futur.

BONES FESTES I FELIÇ ANY 2021!

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password