Els Gremis visiten l’Escola d’Hostaleria de Sitges

Els Gremis visiten l’Escola d’Hostaleria de Sitges

El Gremi d’hostaleria de Vilanova i la Geltrú i el Gremi d’Hostaleria de Sitges han organitzat juntament amb l’Escola d’Hostaleria de Sitges de l’Institut Joan Ramón Benaprès dues jornades pensades per a propiciar una trobada entre empresaris, la pròpia escola i els alumnes que en el futur s’integraran en aquestes empreses de la comarca.

La primera sessió es va realitzar el dilluns 14 de desembre a les instal.lacions de l’escola on es va realitzar una trobada entre restauradors i alumnes  amb un maridatge de vins i formatges com a fil conductor. 

La segona sessió es va realitzar el dimarts 15 de desembre també a la mateixa escola amb una trobada entre hotelers i alumnes on es va presentar el programa de formació dual per als estudiants dels mòduls d’allotjament i hoteleria.

En totes dues torbades es van exposar les dificultats que enguany la Covid ha portat a la posada en marxa dels crèdit i les hores de pràctiques que els i les alumnes han de realitzar i superar per a poder finalitzar els estudis i accedir al món laboral. Al estar els establimetns oberts de forma intermitent, seguint les diferents normatives i fases de desescalada i reobertura que els governs ens han anat marcant, ha provocat que la interacció alumnes i empreses hagi estat molt minsa.

Per això em aprofitat per incentivar una torbada conjunta per acabar l’any de la manera més positiva possible i amb esperança per a l’any vinent.

 

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password