Crea la teva carta digital

Crea la teva carta digital

Per acompanyar el sector HORECA en la seva adaptació a un món cada vegada més digital, a què tots ens hem acostumat encara més arran de l’confinament, des Coca-Cola European Partners impulsaran la transformació digital dels establiments d’hostaleria i la seva adaptació a les limitacions que han arribat imposades per la desescalada

Per a això, hem creat la plataforma

https://www.creatucartadigital.e/

que permet als bars, restaurants i cafeteries digitalitzar la seva carta perquè els clients, mitjançant un codi QR, puguin consultar els productes de l’establiment a través del seu telèfon mòbil respectant així els protocols d’higiene i seguretat.

Com assenyala Cristina García Delgado, Head of HORECA Commercial Development de Coca-Cola European Partners Iberia, “sempre hem donat suport a l’hostaleria espanyola. És un sector que crea riquesa i ocupació i cal tornar a fer molt atractiu el consum en bars. És una de les nostres prioritats i per això treballem amb el sector HORECA per facilitar que els consumidors puguin accedir als seus productes d’una forma segura i senzilla a través del seu telèfon mòbil “

Així funciona “Crea la teva carta digital”

En aquesta web, de forma molt ràpida, intuïtiva, gratuïta i sense necessitat d’instal·lar programes addicionals, els establiments poden digitalitzar les seves cartes en tan sols 4 passos:

  • Els professionals de sector han de registrar-se a la plataforma.
  • Un cop fet aquest pas, han d’incorporar les imatges o documents que conformen el seu menú.
  • A continuació, poden previsualitzar l’aspecte de la seva nova carta en línia.
  • Finalment, es genera un codi QR que reben al seu correu electrònic i que ja poden usar en el seu establiment: els consumidors podran escanejar des del seu dispositiu mòbil i accedir així a la seva oferta de productes respectant els protocols d’higiene.

Els codis QR són únics de cada negoci i no varien encara que els amos dels mateixos facin canvis en els seus menús o pugin noves cartes. Aquest sistema està pensat perquè es puguin incorporar nous desenvolupaments, continuant així amb la digitalització de el sector.

Per això, també durant la crisi sociosanitària de la COVID-19 se han  impulsat diferents iniciatives orientades a que poguessin reobrir les seves portes amb totes les garanties. Entre aquests projectes, hem adaptat la plataforma Bartalent Lab a l’entorn digital, amb sessions formatives, consells, xerrades inspiradores a càrrec d’experts i informació útil per als professionals, i hem donat “Un passeig pel bar de Marta”, compartint amb els nostres clients uns vídeos animats per facilitar-los l’aplicació de protocols i mesures de seguretat pel que fa a l’servei Delivery / Take Away, en terrasses i sales.

Ara, seguim #JuntosconlaHosteleria per donar suport als nostres clients i ajudar-los a reinventar-se en un escenari post COVID-19, afrontant les limitacions imposades per la desescalada i aprofitant les noves oportunitats i tendències dels consumidors.

 

Coca-Cola European Partners és un dels col·laboradors més presents en el Gremi d’Hostaleria de Sitges

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password