El Gremi d’Hostaleria de Sitges s’oposa al tancament del sector de la restauració i les restriccions totals

El Gremi d’Hostaleria de Sitges s’oposa al tancament del sector de la restauració i les restriccions totals

Ens oposem fermament al tancament d’activitat proposat donat que es produiran pèrdues irreparables pel sector que ja es troba molt tocat, no només durant la pandèmia sinó abans d’ella, i conseqüències en d’altres sectors lligats a la restauració com és el sector agroalimentari. 

Des del Gremi, donat que el Govern de la Generalitat no ha escoltat les propostes del Sector, ja que les seves propostes no són més que fets consumats que se’ns presenten sense possibilitat de modificació, reclamem que les mesures compensatòries anunciades pel Govern s’implementin de manera urgent, de la mateixa manera que estan fent altres països del nostre entorn. No volem línies de finançament, ICO o ICF; no volem més endeutament. Volem ajuts directes, el rescat del Sector, tal i com estem demanant des de finals de juny a través de PIMEC TURISME

En quant a la tramitació dels ERTE impeditius, que són els que el sector haurà de demanar amb aquesta Resolució, demanem al Govern de la Generalitat que implementi les mesures necessàries per a que no es repeteixin els problemes succeïts al mes de març, i que faci les gestions necessàries amb el SEPE per a que els treballadors cobrin les seves prestacions des del primer dia.

 

Entenem que es pot garantir la continuïtat econòmica amb les màximes mesures de prevenció i seguretat per a la salut de les persones, com hem estat fent fins ara. Els focus de contagis no s’estan produint principalment en l’àmbit laboral o empresarial i demanem que s’estableixin altres mesures i campanyes de conscienciació entre la ciutadania per disminuir l’activitat social, que és on veritablement s’està ocasionant la transmissió del virus.

Des del primer moment, el sector de la restauració i la hostaleria han estat qui més mesures han pres per poder donar tranquil·litat als clients i usuaris dels seus serveis.

La restauració no és la causa dels contagis

 

 

                                           

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password