III edició del Concurs Talent Gastronòmic en femení

III edició del Concurs Talent Gastronòmic en femení

Torna el Festival Sitges Dona amb la III edició del Concurs Talent Gastronòmic en femení.

Emmarcat dins del Festival Dona – Art en Femení, que es durà a terme del 6 al 12 de setembre del 2024. Amb aquest concurs el Festival obre el ventall cap altres camps, com és la gastronomia, en el qual la creativitat i la composició artística cada cop son més rellevants i pretén donar visibilitat al paper de la dona dins del sector de la cuina, la gastronomia i la restauració a la Vila de Sitges

Bases de participació:

– Ser dona i treballar a un restaurant a Sitges, com a cuinera/xef, cambrera/maitre, o directora/propietària.
– Fer una proposta gastronòmica inspirada en una dona que hagi estat un referent per a tu o bé relacionada amb vivències i/o experiències personals, així com una dona de l’àmbit cultural arrelada al nostre territori, que t’inspiri en la seva vesant artística, en la manera de pensar i d’entendre la vida i que això es vegi plasmat a la teva proposta gastronòmica.
– La proposta ha de ser una elaboració culinària, en format aperitiu, entrant, segon o postres.
– La proposta l’haureu d’oferir als vostres establiments, com a mínim, durant el període de concurs, de l’1 a l’15 de setembre del 2024.
– Inscripcions fins al dia 30 de juny al correu laia@gremihs.com aportant la informació següent: nom del restaurant, nom de la proposta que s’ofereix, nom de la concursant i càrrec (xef, cambrera, maitre, directora, etc.) telèfon i correu de contacte.

I comptem amb la presència de Fina Puigdevall al Casino Prado, el 12 de setembre a l’esdeveniment de reconeixements a les seleccionades pel Jurat compost per 3 experts/es del sector, Oriol Castro, Trinitat Gilbert i Vinyet Capdet, així com un/a membre de l’organització del Festival Dona-art en femení

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password