Jornada Formativa del Patrimoni Cultural de la Villa per al Gremi d’Hostaleria de Sitges

Jornada Formativa del Patrimoni Cultural de la Villa per al Gremi d’Hostaleria de Sitges

El 4 de Juny de 2019, dins del pla formatiu del Gremi d’hostalería de Sitges envers els seus agremiats, va tenir lloc sessió en el conjunt museistico de la Vila i un grup de professionals de diversos negocios d’hoteleria, apartaments turístics i restaurants de Sitges han visitat el Cau Ferrat, el Museu de Maricel i la Fundació Stämpfli, amb l’Objectiu de poder-se apropar a les Seves Col·leccions i espais i actuar com ambaixadors d’aquests Equipaments aLS SEUS respectius Establiments. La iniciativa és una actuació conjunta del Consorci del Patrimoni de Sitges i el Gremi d’Hostaleria de Sitges i és el Segon que és du a Terme.

El grup estava integrat per recepcionistes, agents comercials I ALTRES professionals que estan en contacte directe con los Turistes i a els clients dels hotels. La Finalitat és que puguin Conèixer de primera mà la Dimensió i contingut dels museus de Sitges, per tal que a els puguin transmetre en primera persona ALS Visitants.

 

La visita ha començat al Cau Ferrat, ha continuat el Museu de Maricel -on también han visitat l’exposició de la Col·lecció Mapfre, que és olla ver Fins el 23 de juny- i ha Acabat a la Fundació Stämpfli. Els participants han Acabat degustant una copa de cava al claustre del Palau de Maricel.

Font: Noticies Museus de Sitges

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password