Junta Rectora Sep 2021

Junta Rectora Sep 2021

Després d’unes setmanes d’activitat, que del 5 al 26 d’agost van ser dies dolços, es torna ara a la realitat del moment post COVID que encara el nostre sector pateix per les restriccions, la manca de clients i la incertesa pel futur.

Un estiu encara inacabat, amb un mes d’agost salvable, bé en alguns casos però terrible en altres (recordem l’Oci Nocturn) els últims dies de setembre fan que la valoració del 21 de juny a 21 de setembre sigui millor que 2020 però molt i molt lluny dels anys 17, 18 i 19.

Com a notícia esperançadora, les empreses que han hagut de tancar per afectació directa pel COVID, a hores d’ara són mínimes a Sitges. Dada encoratjadora si ho comparem amb Salou, Maresme, Lloret de Mar i la mateixa Barcelona.

Però la realitat, sempre tossuda, indica que la majoria de les empreses tenen un sobre endeutament provocat pel Covid, molts treballadors en ERTES i algun retard en el pagament a proveïdors.

Per això ara, com sempre, s’ha de seguir construint futur activant iniciatives que generin demanda, amb la flexibilitat suficient per poder crear nous productes i serveis adaptats a les circumstàncies, i els ajuts que no acaben d’arribar amb contundència tant a nivell local com a nivell supranacional.

Després de la Cimera amb l’Ajuntament de Sitges el passat 27 de Juliol el sector segueix a l’espera de l’aplicació d’algunes de les mesures concretades en aquesta reunió i que haurien de ser d’aplicació immediata.

Des de la Junta Rectora i des de les reunions amb l’Ajuntament i la Regidoria de Turisme, s’està buscant ja data perquè en els pròxims dies tingui lloc una reunió ampliada on escoltar les propostes concretes i mètode d’aplicació sobre l’IBI, la taxa d’ocupació de via pública i la taxa de recollida de residus comercials, la resta d’assumptes pendents i les noves necessitats que van sorgint segons avança la situació.

Agraïm a l’Hotel Capri la fantàstica acollida i hospitalitat en aquesta última reunió així com felicitar-los per les instal·lacions la tenacitat i l’aportació permanent a Sitges.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password