NO ESTEM SOLS !!

NO ESTEM SOLS !!

Davant tantíssima informació circulant i en moments de tanta incertesa per totes bandes és important acudir a les fonts habituals de referència i que tenen canals de garantia com és el nostre Gremi d’Hostaleria de Sitges amb connexions multisectorials. Acudim a ell ara més que mai i estiguem units ara com sempre.

CONNECTATS.

– Activat, com ja sabeu, el Teletreball des del diumenge 15 de Març i que està funcionant bé tot i el gran volum de consultes connexions.

Disponibles de dilluns a Dilluns de 09h a 21h – 615.829.837 i al telèfon habitual L a V

ANTICIPATS.

En breu es mantindrà reunió amb l’Ajuntament; al què enviem tot el suport i entenem els temps i prioritats; per vehicular totes les ajudes econòmiques Europees, Estatals, de la Generalitat i Municipals i que s’han de distribuir amb criteri. De fet, com publicat al web, el passat 12 de març ja es va presentar Esmena als Pressupostos de 2020 de Sitges preveient l’afectació i el possible impacte que tindria el COVID19 i de què ara comencem a ser conscients que el pla de recuperació haurà de ser molt més ambiciós.

INFORMATS.

A la nostra web/notícies, i xarxes socials l’últim de la situació amb recomanacions de mesures a adoptar i com fer-ho. Les gestories están amb gran volum de trucadas. Dediqueu vosaltres temps a consultar la informació, truqueu-a el Gremi i orientad vostres accions. Molts ja ho estan fent.

CAP FRED i VISIÓ TÈCNICA

Resum Mesures Economicas (font: FIRHT)

Calendari d’impostos. Anticipació per mantenir el Cash Flow

… I NO ESTEM SOLS…

…ja que la nostra transversalitat ens permet accedir a entitats com: FIHRT – FEGP – PIMEC – NODE GARRAF – DIPUTACIÓ – TURISME DE SITGES i el nostre AJUNTAMENT.

… i molts altres COINCIDINT TOTS en què: ENS EN SORTIREM !!

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password