Novetats Intel·litur: Indicadors clau de l’activitat turística

Novetats Intel·litur: Indicadors clau de l’activitat turística

Ens trobem a les portes de la primera temporada d’estiu pràcticament sense restriccions. Hem passat dos anys complicats, plens d’incertesa i amb moments durs. Però les previsions indiquen que les ganes de viatjar són altes. 

En la nova edició de l’informe Indicadors clau de l’activitat turística podreu comprovar que el turisme nacional tornarà a ser clau aquest estiu i que el marc actual, amb una situació econòmica poc alentidora i un conflicte bèl·lic actiu entre Rússia i Ucraïna, afavorirà a les destinacions properes i segures. 

A més, teniu a l’abast informació sobre el mercat francès, el nostre principal emissor. De fet, Catalunya és la destinació preferida dels turistes francesos ja que poden gaudir del sol i la platja i fer excursions per carretera. 

En aquest nou document també es parla sobre el turisme LGTBI+, un segment de mercat que té interès per petites poblacions i fa una estada mitjana d’11 nits durant els viatges de vacances. Espanya se situa en tercer lloc en el rànquing de països més segurs per viatjar per aquests turistes.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password