Obertura de Temporada- SiYes Estiu 2021 / 1 i 2 de Maig 2021

Obertura de Temporada- SiYes Estiu 2021 / 1 i 2 de Maig 2021

Compte enrere per a la tornada a la normalitat, l’arribada de la temporada d’estiu i la celebració de l’estil de vida Sitgetanament encantador.

Què tindrà com a acte central un Brindis Simultani en diferents localitzacions de Sitges el dissabte 1 de maig a les 12h amb motiu de el punt de sortida per a la temporada d’estiu

Sorteig Concurs fotos Instagram

  1.  Puja una foto amb una mostra de felicitat en un dels establiments participants  i etiqueta:
    1. l’establiments participants #instagram
    2. i etiqueta @Siyes_Sitges
  2. Durant els dies 1 i 2 de Maig

Haurà 2 premis:

  • un per a la foto més divertida i feliç
  • i  un sorteig entre tots els participants

Podràs guanyar:

  • Un cap de setmana a Sitges en Pensió Completa
  • Un dinar valorat en 50 € 

A poc a poc tornant a la normalitat

Mentre esperem impacientment la tornada a la normalitat dels locals d’oci nocturn tal i com els coneixíem, en suport al sector i confiant en què aquesta tornada sigui aquest mateix estiu, alguns DJ’s locals obren la temporada punxant en directe i simultàniament.

Presentació del Cartell i Activitats a l’hotel Calipolis de Sitges el 22 d’Abril 2021

No hi ha pràcticament cap carrer de Sitges on no es puguin trobar bars i restaurants on gaudir d’una gastronomia d’alta qualitat. Hi ha propostes per tots els paladars i plats propis de la vila, com el xató de Sitges (l’únic autèntic, com és ben conegut!) o l’arròs a la sitgetana.

El disposar d’una gran escola d’hostaleria a la vila assegura un futur d’igual o més brillantor. I els seus estudiants, futures estrelles, han volgut donar la benvinguda a aquest estiu presentant al públic el nou còctel “Garraf”.

Sitges és l’única localitat d’Espanya que compta actualment amb 3 ports esportius. De fet, els vincles amb el mar venen de lluny. En l’antiguitat l’accés principal al poble era pel mar i abans de ser referent del turisme mundial la Blanca Subur era un petit poble pescador.

L’obertura de temporada també arribarà des del mar doncs des del port d’Aiguadolç sortirà una processó de motos d’aigua que vorejaran i saludaran a les platges urbanes del municipi i finalitzaran el recorregut amb una demostració de velocitat davant de la Punta.

19 platges al llarg de 17 km de costa, algunes urbanes, algunes més naturals, també petites cales nudistes, són un dels millors actius de Sitges, vila reconeguda merescudament com la Platja d’Or del Mediterrani.

Els serveis de les platges de Sitges es tornen a posar en marxa per atendre a locals i a visitants. I ho celebren amb dues tardes de portes obertes oferint gratuïtament gandules per a admirar còmodament les magnífiques vistes al mar per gaudir d’una bona estona de relaxa a algunes de les nostres platges.

Cartell Ofical amb els participants de l’esdeveniment

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password