Risto Mejide de Todo es Mentira analitza la prova pilot de l’Oci Nocturn a Sitges

Risto Mejide de Todo es Mentira analitza la prova pilot de l’Oci Nocturn a Sitges

Sitges està present en els mitjans de comunicació constantment.
En aquesta ocasió el presentador  Risto Mejide analitza la prova pilot que des de l’Oci Nocturn de Sitges es vol realitzar.

En aquesta ocasió Risto Mejido en el seu programa Todo es Mentira manté una xerrada amb Damià Orts, membre de la Junta del Gremi d’Hostaleria de Sitges secció Oci Nocturn i president de l’Associació de Bars Musicals de carrer del Pecat.

La prova, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges, Pimec, el mateix Gremi, la Generalitat de Catalunya i en coordinació amb el Procicat, pretén testejar a unes 450 persones abans i després d’una festa per valorar les opcions d’obertura del Oci Nocturn amb controls a la entrada i sortida dels esdeveniments, mostrant així, un cop més, que l’hostaleria és segura.

Esperem que en les pròxims dies s’obtingui la llum verda per part del Procicat per fer la prova i mostrar al món la solidesa de l’Oci nocturn de Sitges i que és un sector que complint les mateixes mesures de seguretat que la resta pot tornar a fer el seu activitat amb normalitat

Us deixem aquí l’entrevista:

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password