Reunió amb regidors de l’Ajuntament. Tema: Platges de Sitges

Reunió amb regidors de l’Ajuntament. Tema: Platges de Sitges

Seguint amb les rondes de reunions amb les diferents regidories, en aquesta ocasió ens trobem amb Carme Gasulla, Regidora d’Acció ambiental, transició ecològica, territori i urbanisme i amb Ignasi Rubí, com a regidor del servei de platges juntament amb l’associació Salvem les platges de Sitges i amb motiu de continuïtat de les jornades sobre platges i gestió del litoral del passat 15 de setembre de 2023.

A la jornada d’avui es torna a transmetre la preocupació del sector sofreix la manca de sorra a tot el litoral Català i en especial a Sitges, de com afecta això la sostenibilitat social del nostre municipi i la sostenibilitat econòmica de la nostra principal activitat

S’han repassat les conclusions de la passada jornada del 15 de setembre fent èmfasi, per part nostra, de la importància d’actuar a mitjà i llarg termini però sense deixar d’actuar a curt termini. Amb una atenció especial a la importància de complir amb els terminis de l’administració en la petició d’accions de millora per al 2024.

També se’ns informa i compartim com serà la taula de treball que es constituirà a mitjans de novembre.
Una taula de treball tècnica, àgil i ràpida amb l’objectiu d’extreure’n conclusions consensuades i les possibles accions de futur a abordar perquè l’Ajuntament les pugui posar en practica.

Optimistes per l’enfocament i les sensacions d’ànim real d’abordar la situació i actuar davant de fenomens meteorològics però amb la preocupació que el temps va molt ràpid i s’observa risc de no arribar als terminis per a la regeneració d’àrea per al 2024.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password