Accions Solidàries del Gremi

Accions Solidàries del Gremi

Amb l’arribada de l’activitat turística d’estiu, i també durant tot l’any, arriben les accions solidàries.

Els establiments d’hostaleria a Sitges s’uneixen en moments difícils per recolzar-se mútuament. Durant la pandèmia, molts hotels,  restaurants i bars es van unir per oferir serveis de lliurament a domicili conjunts i compartir recursos, la qual cosa va permetre mantenir activitat i vida social. 

També, durant el conflicte d’Ucraïna, establiments van acollir famílies desplaçades ajudant-los en la immersió a Sitges, amb ofertes de feina, teixint així una xarxa social important en moments tan durs.

Ara iniciem nova campanya solidària amb 5 línies principals:

I ara, el proper 27 de juliol el Sopar Benefic de Santa Marta. Reserva’t la data per no faltar a aquest esdeveniment tan estimat del Gremi. Aquest any, els beneficis del sopar es destinen a la recerca contra el càncer infantil de Sant Joan de Deu en col·laboració de l’entitat local de Sitges Lluna plena

Moltes gràcies a l’Hotel Melia Sitges, per la seva ajuda incondicional, a DO Penedès per l’aportació dels vins i tots els assistents per aportar el petit granet de sorra

A continuació, més activitats i participacions solidàries del Gremi

Molts establiments d’hostaleria a Sitges s’involucren activament en projectes solidaris i col·laboren amb organitzacions benèfiques locals. Organitzen esdeveniments i donen una part dels seus guanys per ajudar a causes socials, com la lluita contra la pobresa o l’assistència a persones en situació de vulnerabilitat.

Una altra forma de solidaritat és el suport a productors locals. Els establiments d’hostaleria a Sitges prioritzen la compra de productes locals i de temporada. En recolzar els productors locals, promouen l’economia local i contribueixen a la sostenibilitat de la regió. Aquesta solidaritat s’estén a través de la cadena alimentària, beneficiant els agricultors i proveïdors locals.

Aquests exemples mostren com l’hostaleria a Sitges va més enllà de “simplement” oferir aliments i begudes, i es converteix en un agent actiu de solidaritat a la comunitat.

Posa’t en contacte amb nosaltres per aportar el teu granet de sorra

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password