Jornada formativa a l’Escola de hosteleria de Sitges Joan Benaprés

Jornada formativa a l’Escola de hosteleria de Sitges Joan Benaprés

El passat dimarts 23 de març vàrem celebrar una Jornada formativa a l’Escola d’hosteleria de Sitges Joan Benaprés coincidint amb el 10è aniversari del primer Sitges Tapa a Tapa mentre els establiments de Sitges acullen el Tapa a Platet

Una iniciativa de gran èxit que ha situat Sitges en el mapa de les rutes de tapes de Catalunya i Espanya.


L’acte amb caràcter formatiu i una mica de commemoració es va desenvolupar a l’Institut Joan Ramon Benaprés i va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, del Regidor de Turime de Sitges, Luís Miguel García, el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber, el director de l’Institut J.R. Benaprés Samuel Valls, el conseller delegat de NODE Garraf, Isidre Also, la directora de Turisme de Sitges, Sira Puig, representants del Gremi d’Hostaleria de Vilanova, alguns restauradors de la vila i diferents mitjans de comunicació locals i de la comarca.

A la jornada va quedar clar que la col·laboració d’entitats és fonamental per llançar projectes d’èxit i és important destacar la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i de Turisme de Sitges per rellançar la demanda local

 

I també l’ajuda d’Estrella Damm, Node Garraf i Coca-Cola com copartícips d’aquesta edició

L’acte va consistir en la degustació de 5 tapes de diferents establiments i de diferents edicions del Tapa a Tapa que haguessin destacat per algun motiu, essent:

– 13 Llunes amb la tapa Brutal
– La Barata amb la tapa Taco de tonyina
– El Noi d’Alcoi amb la tapa La Pulpitarta, platet de l’edició d’enguany “De Tapa a Platet”, per ser un nou participant.
– Cañateca amb la fondue de formatges “Esperant el bany”
– Jardins del Retiro amb la tapa “Tom Jones” amb la que va ser subcampió del concurs de tapes d’Espanya a Valladolid.

Durant l’acte Samuel Valls, director de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan Ramon Benaprés, va fer entrega a Aurora Carbonell d’una ampolla de la primera tirada d’ampolles de vi elaborat pel l’escola.

El president del Gremi Oskar Stöber va pronunciar unes paraules sobre els moments difícils que està passant el sector de l’hostaleria però remarcant la voluntat de tirar endavant.

Moltes felicitats a tots i totes  per 10 anys del Tapa a Tapa que tots gaudim, sitgetans i visitants. Per molts anys més!!

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password