Jornada d’Intel·ligència Artificial aplicada al turisme al Melia Sitges

Jornada d’Intel·ligència Artificial aplicada al turisme al Melia Sitges

El pròxim 8 d’abril, a l’hotel Melià Sitges, tindrà lloc la jornada: Intel·ligència Artificial com a revulsiu de turisme.

NODE Garraf i l’Ajuntament de Sitges organitzen una jornada per aprofundir en les oportunitats i reptes que la intel·ligència artificial pot oferir com a revulsiu del sector turístic. Nous dissenys de producte, una nova visió en l’operativa i la gestió, millora de serveis, conciliació entre turisme i ciutadania o una millor adaptació de les experiències, entre d’altres, seran els temes d’una jornada oberta a professionals i agents del sector.  

La jornada, de 9h15 a 13h30, comptarà amb la presència de personalitats rellevants i grans experts en la matèria, així com d’empreses que ja fan servir noves eines d’intel·ligència artificial en la seva presa de decisions.

Daniel de Marco, director general d’Innovació i Economia digital de la Generalitat de Catalunya obrirà les ponències, vuit en total, i hi participaran empreses com Telefònica o Pal Robotics, que a més d’una ponència, vindrà acompanyada amb el seu robot humanoide ARI.

La jornada és gratuïta i es podrà participar de manera presencial (amb aforament limitat i per ordre d’arribada de les inscripcions), i també es podrà seguir via streaming.

L’acte rep el suport de la Diputació de Barcelona, els Gremis d’hostaleria de Sitges i Vilanova i la Geltrú i la col·laboració de l’hotel Melià Sitges.

I a la cloenda de l’esdeveniment comptarem amb la presència de el president del Gremi Oskar Stöber Blazquez

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password