La reinvenció del Sitges Tapa a Tapa a De Tapa a Platet edició primavera de l’11 al 28 de març

La reinvenció del Sitges Tapa a Tapa a De Tapa a Platet edició primavera de l’11 al 28 de març

La Covid19 i totes les restriccions que han acompanyat l’activitat humana són una qüestió fonamental a tenir en compte de cara a aquesta nova edició 2021.

Després de no realitzar cap Tapa a Tapa i/o festa gastronòmica i popular durant el 2020 per la COVID19, s’ha decidit que per al 2021, en el desè aniversari del primer Tapa a Tapa, sempre adaptant-nos a totes les qüestions relatives a horaris i seguretat que determini el Procicat, es celebrarà de nou aquesta festa culinària.

La situació de deteriorament del teixit empresarial d’hostaleria i restauració de Sitges, igual que a tot Catalunya és molt preocupant i amb risc real de desaparició d’empreses, oferta i destrucció de llocs de treball.

Per aquesta raó s’han de seguir fent esdeveniments, potenciar la recuperació econòmica i compartir optimisme sobre el futur per a tots els participants econòmics de Sitges.

Una acció que a més de ser esdeveniment gastronòmic té un enfocament col·laborador per salvar l’economia de Sitges, per activar el consum sostenible i responsable i alegrar l’esperit de tots.

  • Tapes que passen a ser Platets a 5 Euros, ja que el consum majoritari serà en taula i amb beguda a escollir pel client
  • El caràcter col·laboratiu de Salvar l’Hostaleria i la Restauració de Sitges.
  • S’allarga en el temps passant dels 10 dies habituals a gairebé 3 setmanes (en concret 18 dies)
  • Per les limitacions pròpies del moment actual, se suspèn el tradicional concurs tècnic a l’Escola d’Hostaleria del IES Joan Ramón Benaprès de Sitges i s’adaptarà el concurs popular tenint tot un caràcter més de conjunt i de compartir experiències als bars i restaurants i enguany també de forma virtual

La resposta del client comarcal és fonamental en aquesta nova edició gastronòmica però mantenim també  l’esperança que abans que acabi el De Tapa a Platet de març hi hagi mobilitat general perquè clients de Barcelona, de ​​totes les comarques limítrofes i els primers visitants estrangers puguin recuperar l’esperit de sortir de tapes…en aquesta ocasió a taula.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password