La segona onada de la digitalització

La segona onada de la digitalització

La realitat actual ha propiciat l’augment i la expansió de la digitalització i la transformació digital a tots nivells. aquesta transformació que ja es venia produïnt amb anterioritat de manera progressiva, ha agafat molta força arrel de les conseqüències de la COVID19 i cada vegada arriba a més àmbits i territoris per tal d’atendre les necessitats tant dels usuaris i clients com de les emprese4s. Així dons la digitalització implementa les avantatges que ofereix el món online en tots els seus sentits.

Amb aquesta idea com a punt de partida, l’equip de Market Insights de Google ha relaitzat un estudi en col.laboració amb The Cocktail Analysis on s’analitza la situació actual i com la COVID ha accelerat la necessitat de digitalització i com aquesta segona onada d’adaptació digital accelerada afecta ja a la majora de sectors encaminant-los de manera irremeiable a realitzar aquests canvis.

Aquest projecte també analitza els nous hàbits en el món i les circumstàncies que ens determinen la COVID19 i quines són les tendències esperables en quant a despesa i consum així com en l’estalvi.

Així dons aquest estudi ajuda a analitzar i posar de relleu la importància de tenir en compte les emocions i hàbits dels consumidors. Entendre quines són les inquietuds, preocupacions i necessitats dels consumidors és de gran importància per a les empreses i marques i, sobretot per exemple, en èpoques de Nadal com són les que ens arriben en breu.

Com diu la directora general de Google Espanya, Fuencisla Clemares, la digitalització ha de ser “l’espina dorsal” del comerç per tal de ser competitiu i impulsar l’impacte d’aquest sector en l’economia en un context marcat per la crisi sanitària derivada de la pandema de la COVID19.

 

Podeu descarregar-vos l’estudi complert aquí.

 

FONT: Pablo Perez i Felipe Romero. Thinkwithgoogle.com i europapress.es

 

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password