Webinar “El taló d’Aquil.les de la Gestió Preventiva”

Webinar “El taló d’Aquil.les de la Gestió Preventiva”

Un estudi realitzat per Acció Preventiva, en el que han participat més de 1.500 empreses i 30.000 persones treballadores, ha revelat les greus conseqüències de la nefasta gestió preventiva per part de moltes organitzacions del nostre país.
De conformitat amb el mateix, el 55% dels treballadors d’empreses on s’ha implementat una gestió preventiva ineficaç, reconeix haver disminuït la seva activitat productiva. D’altra banda, el 42% dels comandaments intermedis manifesta que el rendiment dels treballadors és inferior des de casa que a l’oficina, i el 29% dels teletreballadors mostra el seu desig de tornar a treballar de forma presencial.

A més, el 26% de les persones treballadores reconeix que està patint problemes de salut mental, i un 21% demana la implantació d’assistència psicològica en l’entorn laboral.

Però, en contraposició, hi ha empreses que han sabut implementar un sistema preventiu eficaç, garantint la seguretat de totes les persones i potenciant la seva productivitat.

 Acompanya’ns al proper webinar. INSCRIPCIONS AQUÍ

Al webinar “El taló d’Aquil·les de la Gestió Preventiva”:

  • Coneixeràs casos d’èxit d’empreses que han implementat una gestió preventiva eficaç -d’acord amb un estudi elaborat per Acció Preventiva, en el que han participat més de 1.500 empreses i 30.000 treballadors-.
  • Evaluaràs, en directe, el sistema de gestió de la prevenció de la teva organització.
  • Descobriràs eines per millorar la gestió preventiva de la teva empresa: Com s’ha d’implementar el teletreball? Per què s’ha de fomentar el lideratge i comunicació preventiva? Quina importància mereix la formació preventiva? Com garantir el benestar psíquic i emocional dels treballadors? 
  • Aprendràs com adaptar la PRL actual amb l’entrada en vigor de la Llei del teletreball.

 Detalls de la sessió:

  • Data: 9 de juny de 2021
  • Hora: 9: 30h.
  • Modalitat: Online.

Add Comment

Your email is safe with us.

Show Buttons
Hide Buttons

Sign In Gremi d’Hostaleria de Sitges

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password